SMART Plane este o aplicatie de rezervari online cu sistem de administrare independent care poate fi folosita de pe orice dispozitiv conectat la internet (Desktop, Laptop,Tableta ,Smartphone ). SmartPlane ofera informatii in timp real cu privire la numarul de calatori inregistrati pe fiecare traseu, locurile ramase disponibile si diferite rapoarte in functie de data, traseu, utilizator.
Intefata de client se poate integra in orice site si poate fi folosita atat de catre clientii ocazionali cat si de catre clientii inregistrati.


Formularul de rezervari online

Interfata de administrare poate fi utilizata de agentii (adauga rezervari noi, genereza rapoarte in functie de activitate); dispecerat (adaugarea rezervarilor primite telefonic, centralizarea in functie de traseu); secretariat (genereaza rapoarte pentru facturare agentii, centralizare in functie de costuri); administrator (genereaza rapoarte in functie de utilizator, traseu, data, incasari).

Interfata de administrare – prima pagina

 

Interfata de administrare – adauga rezervare noua

Permite adaugarea rezervarilor in functie de traseu, ora, numar de persoane, bagaj. Genereaza costul total si permite inregistrarea achitarii;

Interfata de administrare – lista rezervari

Listeaza toate rezervarile inroduse si permite afisarea, sortarea si gruparea lor in functie de criteriile dorite. Permite utilizatorului validarea rezervarii.


Interfata de administrare – lista trasee

Permite adaugarea unui numar nelimitat de trasee.


Interfata de administrare – rapoarte

Genereaza rapoarte interactive si statistici de rezervari. Acestea pot fi tiparite sau exportate in format word,
xls, rtf, xml,csv.


Bilet de rezervare – client

Dupa ce rezervarea este validata, clientul primeste pe e-mail un bilet de confirmare.

Contacteaza-ne

+40.741.222.632

office@albosmart.ro

www.albosmart.ro

CloudEnergy